Ce poti face atunci cand bateria unui iPhone nu mai retine energia

Daca trimiti iPhone-ul la sediul nostru pentru reparatii, il vei avea inapoi dupa reparatie – care dureaza intre 3 si 5 zile lucratoare. O reparatie completa a unui iPhone iti transforma device-ul intr-unul impecabil, ca nou. Reparatia si costurile sunt direct proportionale cu modelul iPhone-ului si problemele care le prezinta.

Preturile, in general, pentru reparatia display-ului/inlocuirea acestuia sunt:

  • iPhone 6: 450 lei
  • iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5: 630 lei
  • Plus taxa de transport de 30 lei.

Daca bateria se termina repede sau intampini probleme cu bateria, incearca sa il resetezi. De asemenea, mai poti si sa adjustezi extinderea duratei de viata a bateriei la propriul iPhone.

Resetarea iPhone-ului

Tine apasat pe butonul de aprindere/stingere si pe cel din mijloc, apoi apasa din nou pe cel de restart. Daca bateria nu mai functioneaza bine, comanda una noua sau trimite iPhone-ul la service pentru a investiga problema.

La service-ul nostru Apple ai garantia ca device-urile tale vor fi in siguranta si vor fi reparate intr-un mod profesional, in final fiind ca noi. Service-ul dispune de un personal calificat cu experienta, impartit in categorii. Aici avem oameni care sunt special antrenati pentru a repara orice iPhone, pentru a diagnostica orice problema, pentru a avea grija ca orice piesa este pusa la locul ei. Personalul este unul placut si, imbinat cu materialele si cunostintele necesare. In acest fel ai garantia ca atunci cand ai nevoie sa iti repari iPhone-ul acesta va fi pe maini bune. Pe langa asta, nici preturile practivate de catre noi nu sunt mari, fiind o alegere perfect atunci cand apelezi pentru repararea unui iPhone.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress