Cum sa transferi Contactele de pe iPhone pe Android

iphone-transfer-android

iphone-transfer-android

Daca v-ati achizitionat de curand un telefon ce ruleaza sistemul de operare Android si doriti sa mutati pe el lista dvs. de contacte personale, impreuna cu agenda telefonica de pe un telefon iPhone, trebuie sa indepliniti mai multe conditii si sa urmati pasii din urmatorul ghid.

Instructiuni importante

  1. Trebuie sa va creati un cont Google Gmail. In cazul in care aveti deja unul, conectati-va la el utilizand datele de logare cerute.
  2. Deschideti computerul si conectati iPhone-ul la el utilizand un cablu de date.
  3. Accesati contul personal iTunes. Odata accesat, trebuie sa cautati in meniul telefonului optiunea numita Sincronizare contacte. Din lista de optiuni, trebuie sa alegeti varianta numita Google Contacts.
  4. Trebuie sa accesati contul Gmail inainte ca sincronizarea sa fie terminate. Veti vedea acolo importate toate contactele. Problema este data de faptul ca fiecare din ele va fi duplicat. Pentru rezolvarea acestei probleme cea mai simpla varianta este folosirea uneltei de Comasare a listei de contacte (daca sunteti in versiunea in limba engleza, cautati optiunea Merge contacts). Ea este accesibila in contul dvs. gmail: Gmail contacts>More>Find and merge duplicates.
  5. Asteptati ca sincronizarea datelor sa se efectueze intre iPhone si contul Google.
  6. Verificati ca sincronizarea sa fie efectuata complet.
  7. Cautati butonul “Add account” (localizat in josul paginii) si alegeti care sunt serviciile pe care doriti sa le sincronizati cu telefonul dvs. Android.
  8. Veti primi in mod automat un mesaj pe telefon, provenit de la contul Google. Acesta este si momentul in care transferul datelor (si implicit al listei de numere de telefon) se efectueaza catre contul Gmail.
  9. Restartati telefonul. La pornire veti fi intrebat daca doriti sa efectuati sincronizarea cu contul Google: confirmati aceasta optiune. Va trebui sa introduceti datele de logate in contul Gmail. Dupa introducerea acestora, transferul listei de contacte de pe iPhone pe telefonul dvs. Android va fi complet.
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by WordPress