Ecranul iPhone 8

Cele mai inportante caracteristici:
• Un afișaj AMOLED curbat
• Un ecran de 5,8 inch de la margine la muchie
• Nu există buton de pornire și niciun cadru

iphone8Ecranul iPhone 8  poate schimba radical dimensiunea și forma și este chestie doar de timp pentru a avea ceva mai mare și mai elegant decât ecranele iPhone 6 și 6 Plus.

Marele zvon este că iPhone-ul 8 va lansa un ecran curbat AMOLED în locul unui ecran LCD obișnuit, potrivit analistului Ming-Chi Kuo.

Am văzut cu toții afișajele AMOLED curbate în Samsung Galaxy S7 Edge și chiar mai mari la Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus. Câmpul iPhone 8 poate fi mai puțin dramatic, dar în continuare mai „cool” decât un telefon complet plat.

Există și alte avantaje interesante pentru un display AMOLED care înlocuiește LCD-ul normal IPS. Acesta poate oferi un contrast mai bun, culori mai vibrante și include un afișaj permanent de economisire a bateriei. Este, de asemenea, mai potrivit pentru VR și AR.

Au fost zvonuri susținând că un ecran curbat AMOLED ar fi printre cele zece prototipuri pe care Apple le are în vedere – și că telefonul ar putea avea chiar și o rezoluție mai mare decât QHD.

Cine va ajuta Apple să împingă toți acei pixeli extra? Se spune că Samsung furnizează ecrane OLED, bătând Sharp, care cândva se zvonea că el ar face lucrul ăsta.. Samsung ar putea fi capabil să livreze un ecran mai curbat la timp, iar Apple se spune că tocmai a pus în lucru ecrane curbate.

Doar așa este clar: s-ar putea să nu vedeți noul ecran OLED de lux pe fiecare model iPhone 2017 datorită problemelor legate de aprovizionare. Astfel, Apple poate include pe o singură versiune iPhone 8.
În funcție de modul în care toate acestea se sincronizează cu Samsung, Apple este probabil să rezerve display-ul AMOLED doar pentru iPhone 8 Plus sau o versiune separată de nivel superior de 8 Plus, ademenindu-vă să cumpărați telefonul mai scump în loc de iPhone-ul 8 mai mic.

Cât de mare va fi dimensiunea ecranului iPhone 8? Zvonurile despre acest lucru sunt peste tot, dar totul spune că va fi mai mare – în jur de 5,8 inch, la fel ca și Galaxy S8.
Nu vă faceți griji. Ne asteptam la iPhone 7S de 4.7 inch şi iPhone 7S Plus de 5,5 inch, dar iPhone-ul de 5,8 inci este noua dimensiune cu ecranul curbat AMOLED.

Nu va fi prea mare. Apple poate face cu ușurință dimensiunea ecranului mai mare fără a face dimensiunea telefonului să fie mai mare.
Au fost discuţii despre axarea butonului fizic de „home” și construirea senzorului de amprentă Touch ID în ecranul în sine, un zvon care datează de aproape doi ani.
Acest lucru ar elimina rama altfel inutilă în jurul ecranului. “Întreaga față va fi ecranul”, susține bloggerul Apple, John Gruber.

“Și senzorul ID-ul Touch va fi încorporat într-o oarecare măsură pe ecran, camera cu fața în față va fi încorporată într-un fel pe display, difuzorul, totul, toți senzorii vor fi cumva în spatele ecranului.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress