Telefoanele second hand – o solutie ieftina pentru a tine pasul cu tehnologia

Iti place sa iti schimbi telefonul destul de des pentru a fi in pas cu ultimele tehnologii sau, pur si simplu, ai nevoie de un nou telefon? Pentru achizitii avantajoase ca pret, site-urile de anunturi iti stau la dispozitie cu oferte numeroase la telefoane second-hand, care mai de care mai atractive.

Este adevarat ca de cele mai multe ori te temi sa cumperi de pe un astfel de site, insa, daca esti atent la cateva detalii, ai toate sansele sa faci o achizitie avantajoasa.

Daca ai hotarat deja ce model de telefon ti-ar placea, iata cum ar trebui sa procedezi pentru a incheia o afacere profitabila.

Cauta ofertele pentru telefoane second-hand de pe site-urile de anunturi gratuite, precum Chilipirim.ro. Pentru a economisi mai mult timp, foloseste acele filtre de cautare care exprima cel mai bine asteptarile tale.

Selecteaza ofertele interesante si contacteaza vanzatorii. Cel mai indicat, atunci cand vrei sa cumperi un telefon sau un alt gadget, este sa fixezi o intalnire cu potentialul vanzator pentru a testa produsul.

Testeaza telefonul second hand, fiind atent la:

  • Daca vrei sa cumperi un telefon cu touchscreen, ai grija sa verifici fiecare portiune a ecranului.
  • Testeaza sunetul in timpul unei convorbiri, dar si ascultand o melodie sau un ton de apel.
  • Chiar daca bateria nu mai are aceiasi autonomie ca la inceput, aceasta nu trebuie sa se descarce imediat. Verifica si daca telefonul se incarca in momentul in care este conectat la curent.
  • Apasa fiecare tasta in parte si vezi daca este functionala.
  • Camera foto. Daca obisnuiesti sa faci poze cu telefonul, este bine sa testezi si performantele camerei.
  • Conectivitatea este necesar sa fie testata in cazul in care folosesti telefonul pentru navigarea pe internet.

Aloca-ti cel putin 20 de minute pentru o testare amanuntita la finalul careia sa fii convins ca ai facut o investitie care merita.

Care sunt anunturile de pe site-urile specizate pe care ar trebui sa le ocolesti?

Evita vanzatorii de telefoane second hand care au preturi mult prea mici, nu au cutia originala si factura sau bonul fiscal al telefonului, nu accepta testarea produsului si solicita insistent plata in avans. Pentru achizitii sigure utilizeaza site-uri de anunturi care acorda o mare importanta selectarii clientilor sai, precum Chilipirim.ro.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress